top of page


מרק עדשים כתומות
בריא וטעים
מצרכים
-
2.5 כוסות עדשים כתומות
-
1 בצל לבן
-
6 שיני שום קטנות\4 גדולות
-
4 כפות שמן קוקוס
-
חצי כפית כורכום
-
כפית כמון
-
1 לימון
-
מלח
-
פלפל
הכנה
שוטפים ומסננים במסננת את העדשים הכתומות במים קרים 🙂
קוצצים את הבצל והשום – לאחר מכן שמים את השמן קוקוס בסיר ומטגנים את הבצל והשום על אש נמוכה כ-3 דק.
לאחר מכן מוסיפים את העדשים הכתומות לסיר ביחד עם 5 כוסות מים רותחים.
לאחר שכל המצרכים בסיר מתבלים בכורכום, כמון,מלח ופלפל. מוסיפים מיץ מלימון אחד.
מבשלים 30 דק על אש נמוכה- בינונית.
בתיאבון!
bottom of page
